Selahattin Demirtaş: Erdoğan özür bekliyor, ben özür diliyorum

Selahattin Demirtaş, Maraş depremine ilişkin yaptığı açıklamada, Erdoğan’ın depremi kendisine karşı yapılmış bir komplo gibi görüp özür beklediğini belirterek “Mafya gibi ülkeye çökmüş bu zihniyetten sizleri çok daha erken kurtaramadığımız için ben özür diliyorum değerli kardeşlerim” dedi.

Selahattin Demirtaş: Erdoğan özür bekliyor, ben özür diliyorum

 Edirne Cezaevi'nde tutuklu bulunan HDP Eski Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, Twitter hesabında depreme ilişkin yaptığı değerlendirmede, “Tam 21 yıldır tek başlarına yönettikleri ülkenin yarısı yıkılmış, yüzlerinde ne bir mahcubiyet ne de bir utanma. Üstelik de kendileri dışındaki herkesi sorumlu tutup hakaretler, tehditler yağdırıyorlar” ifadelerini kullandı.

“Erdoğan özür bekliyor”

Erdoğan’ın depremden dolayı kendisinden özür dilenmesini beklediğini kaydeden Demirtaş, “Erdoğan, depremi kendisine yapılmış bir komplo gibi görüyor ve galiba bundan dolayı da hepimizin kendisinden özür dilemesini bekliyor” dedi.

“Ben özür diliyorum”

Demirtaş, iktidara atıfta bulunarak “Ben özür diliyorum değerli kardeşlerim. Mafya gibi ülkeye çökmüş bu zihniyetten sizleri çok daha erken kurtaramadığımız için, bir siyasetçi olarak hepinizden özür diliyorum ve eksiğimizi tamamlama sözü veriyorum” diye belirtti.