Koray Avcı, ‘Kürdistan bayrağını indirmezseniz şarkı söylemem’ iddialarına yanıt verdi

Koray Avcı, ‘Kürdistan bayrağını indirmezseniz şarkı söylemem’ iddialarına yanıt verdi

Şarkıcı Koray Avcı’nın Irak'ta Federe Kürdistan Bölgesi’nin Süleymaniye kentinde düzenlediği konserde "Kürdistan bayrağının indirilmemesi durumunda konser vermeyeceğini söylediği" iddia edilmişti. Avcı, iddiaları yalanladı.

Müzisyen Koray Avcı’nın  Kürdistan Bölgesi’nin ikinci büyük kenti olan Süleymaniye’de Hewari Şar Parkı’nda verdiği konserde, sahnenin üstünde bulunan Kürdistan Bayrağı'nın indirilmesini istediği ve indirilmediği takdirde konser vermeyeceğini söylediği iddia edildi.

Sosyal medyada yayılan iddia üzerine gelen tepkilere yine sosyal medya üzerinden açıklama yapan müzisyen Koray Avcı, iddianın asılsız olduğunu ve konserlerin diğer konserlerden hiç bir farkı olmadığını belirttikten sonra Süleymaniye Romani Amfi Tiyatrosu'nu dolduran müzikseverlere teşekkür etti:

"Sosyal medyada yayılan iddia üzerine sosyal medya üzerinden açıklama yapan müzisyen Koray Avcı, "Yeni uyandım! Haberleri okudum. Süleymaniye'de verdiğimiz konserlerin diğer konserlerden hiç bir farkı yoktu. Gittik, konserlerimizi planlandığı gibi yaptık, eğlendik, eğlendirdik ve döndük. Sosyal medyada çıkan haberler asılsızdır. 

Bu vesile ile Süleymaniye RomaniAmfi Tiyatrosu'nu ve Grand Millenium Oteli'nin salonunu dolduran müzikseverlere teşekkür ederim..."