Akşener ve Davutoğlu'ndan n Rojava’daki hava saldırısına destek

İYİ Parti lideri Meral Akşener, TSK'nın Kürdistan Bölgesi ve Rojava’da düzenlediği hava saldırısına ilişkin yaptığı açıklamada "Gece geç saatlerde başlayan sınır ötesi harekât için Türk ordusuna başarılar diliyorum" sözleriyle destek verdi.

Akşener ve Davutoğlu'ndan n Rojava’daki hava saldırısına destek

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, İstanbul Miniatürk'te Emekli, Çalışan ve Atanamayan Öğretmenler Buluşması’nda konuştu.

Akşeenr, Türk Silahlı Kuvvetleri’ne (TSK) ait uçakların bombalamsıyla dün gece başlatılan Pençe Kılıç Hava Harekatı adlı operasyona ilişkin konuştu.

Akşener, "Gece geç saatlerde başlayan sınır ötesi harekât için Türk ordusuna başarılar diliyorum. Askerlerimizin ayağına taş değmesin. İnşallah her şey bizim öngördüğümüz gibi milletimizin hissiyatına uygun olarak gelişir. Zorlu bir süreçtir, Allah kolaylık kılsın" açıklaması yaptı.

''Başarılar diliyorum''

Öte yandan Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, TSK’nin Kürdistan Bölgesi ve Rojava’da gerçekleştirdiği operasyona destek mesajı yayınladı.

Operasyona destek veren Davutoğlu, sosyal medya hesabından şu ifadelere yer verdi:

''Ülkemize yönelik terör tehdidine karşı başlatılan sınır ötesi harekatta kahraman silahlı kuvvetlerimize başarılar diliyorum.

Rabbim Mehmetçiğimizi muhafaza eylesin.''