Kılıçdaroğlu, CHP’ı hastanede ziyaret etti

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, eşi Selvi Kılıçdaroğlu ile birlikte Emine Şenyaşar’ı tedavi gördüğü hastanede ziyaret etti.

Kılıçdaroğlu, CHP’ı hastanede ziyaret etti

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, bugün eşi Selvi Kılıçdaroğlu ile birlikte, 2018 genel seçimlerinden 10 gün önce, AKP Şanlıurfa Milletvekili İbrahim Halil Yıldız'ın Suruç'taki esnaf ziyaretleri sırasında yaşanan olayda eşi Esved Şenyaşar, oğulları Celal ve Adil Şenyaşar'ı kaybeden Emine Şenyaşar’ı Ankara'da tedavi gördüğü hastanede ziyaret etti.

“Sonuna kadar Emine Hanım ve ailesi için adalet arayacağım”

Kılıçdaroğlu, Şenyaşar’la çekilmiş bir fotoğrafını X (Twitter) hesabından yayınladı. Kılıçdaroğlu’nun açıklaması şöyle:

“Bu sabah, eşim Selvi Hanım ile birlikte, Ankara’da tedavi gören Emine Şenyaşar’ı hastanede ziyaret ettik. Emine Hanım hala acılar içinde, hala adalet arıyor, hala katillerin yakalanmasını, yitirdiği ailesinin hesabının sorulmasını bekliyor. Oğlu tek kişilik hücrede tutulmaya devam ediyor.

Erdoğan, katilleri ‘senden-benden’ diye mi ayırıyorsun? Gözleri önünde ailesi katledilen Emine Hanım’ın feryadını neden duymuyorsun? Bu sessizlik nedir Allah aşkına? Ne pahasına olursa olsun, tek başıma bile kalsam, ömrümün sonuna kadar Emine Hanım ve ailesi için adalet arayacağım.”